2009. január 13., kedd

Le vagyok maradva a feedolvasással, úgyhogy csak most tudtam meg, a judapest megszűnt. Nem kéne neki. tudom nehéz meg más dolgok is vannak, de egy ilyen vagány, jó blogra szükség van. hogy tudjuk mi flódni és mi nem. mert a Judapest nagyon flódni.

5 megjegyzés:

vidak írta...

http://lilafuge.blogspot.com/2008/12/kzkvnatra-fldni.html

mondhatatlan írta...

olvastam ezt :) de amúgy az egész abból jött, hogy a Judapest küldött flódnit Sólyomnak (leginkább hogy mutassák hogy azért nem egységes cucc ez, nem csak mazsihisz van), mert a flódni az egy nagyon finom zsidó süti, Tamás szerint szimfónia már, négy különböző töltelék ami mind máshogy jó és csodásan működik együtt a flódniban, egy nap mire elkészül, úgyhogy nem gyakran szokott lenni gondolom sehol, és egy idő után a lap elkezdte használni arra hogy mi a jó a vagány vallásos fiatalok szerint, mert lehet úgy is, lazán és jófejül, szimpatikusan vinni hitet, szóval megszavaztatták a látogatókkal hogy akiről épp írnak, az szerintük flódni-e. nem volt ez rossz, persze belterj, dehát minden az, meg azért ezt nem is tömegek csinálták hanem pár srác. és legyen még.

történet amúgy hosszabban itt
http://www.judapest.org/akar-valaki-kosert-enni-a-solyom-laszloval-holnap/
meg itt
http://www.judapest.org/megszakitjuk-adasunkat-2/

Mycream írta...

szia Kata,
még mindig jól írsz. persze, miért is lenne ez másképpen! alkalomadtán, ha erre jársz, kerlek feltétlen, ha van kedved! kicsit elcsendesedett a vihar körülöttem mostanra. ölellek!

mondhatatlan írta...

No, ez meglepett, most szombaton voltam Londonban, cimborahölggyel néztünk Rothkot efféle, az a gond hogy február elsején én megyek haza hallgatni a tudományt, kezdődik a félév magyarhonban, és addig meg nem biztos hogy eljutok már, pedig, mint megtudtam, az állatkertben van komodói sárkány is, az meg azért remek jószág, még az öléshez is lusta, kicsit beleharap valamibe, aztán a mérgező nyál miatt ha nem is ő, de valami haversárkány biztos meg tudja enni nemsokára. Üldözés? Piha!

mondhatatlan írta...

Ojj, azt meg kifelejtettem, hogy de semmi gond, nyáron jövök vissza, ha addig nem sikerülnék is összefutni, és teljesen örülnék inszájderlondonnézésnek, ha az jó még :) cimboráljunk! Tán még a nap is süt olyankor.

 

Free Blog Counter