2010. október 22., péntek

Mindig, mindig lehet tovább halogatni, az a jó a világban, ideológiagyártásban profi vagyok, és kelleni is fog a haladék, hogy nem kell most leadni a szakdogát, lehet következő félévben is, mert addig majd olvasok millió cuccot hozzá és még jobban meg fogom tudni mondani a tutit, pedig épp a minap jöttem rá, hogy már most is azért konyítok a steampunkhoz, azt hittem ugyanis, hogy nem, csak úgy csinálok, mintha, de mégiscsak, mert egy tanulmányt olvastam és szerintem nincs igaza és jobban vélem tudni mint ahogy ott leírják. hát így. Holnap Fehérvár, nagyszülők, holnapután Balaton, közben meg német, dolgozat, meg meg kéne már tanulni azt a nyelvet is, bénázok itt a csakangollal pedig mennyi mindent lehetne olvasni németül-oroszul-franciául(-latinul). (ennyivel nagyjából kiegyeznék, esetleg még olasz, lengyel és román, talán szerb, horvát szlovák jöhetne még végülis utána. és ha már LombKatóvá változtam, görög is.)

6 megjegyzés:

vidak írta...

Ügyes.

katastropheobia írta...

szóval akkor nincs leadás? csak m magamból kiindulva (h mennyire kellett még az az utolsó hét is) nem mertelek zaklatni, de akkor majd most jól :) balatonon meddig?

mondhatatlan írta...

leadás elhalasztva, zaklatásnak mindig örülök :) és már visszatértem pécsre :)

katastropheobia írta...

:) ez esetben nincs kedved velem kávézni vmikor??? mondjuk kedden?

mondhatatlan írta...

Hát dehogynincsen kedvem! kedden délután ráérek olyan ötig, utána ki kell mennem messze messze töriórára, majd mesélem

katastropheobia írta...

a du tökéletes :) mondj egy időpontot meg egy helyszínt...törióra??? már megint??? :) vagy csak ennyire bejött a hornyákárpi? :-D

 

Free Blog Counter