2010. január 27., szerda

Miután pár hónapja úgy zakatolt a laptopom, mint egy traktor, és először ugyan erőteljes ökölcsapásra abbahagyta, ám később már arra sem, és gondolkodtam egy ideig, hogy az egy hónapnyi hátralévő garanciával vadásszak-e szervízt, ahol aztán egy hónapig rejtegetik az eszközt, letéptem a garanciamatricát, szétszedtem a belit, kipucoltam és megolajoztam a ventillátor tengelyét, meg össze is tudtam rakni úgy, hogy nem maradt ki belőle alkatrész, és most csöndes és működik. Ilyenkor azért kicsit megnyugszom, hogy még tudok ilyent, meg barátaim a gépek, ugye. [mondjuk hővezető paszta kellett volna egy kicsi, de ez ilyen szempontból nem egy jól felszerelt háztartás]
Nem is tudom milyenrégóta ez a legnagyobb sikerélményem. A legeslegjobb különben az volt, mikor a Gábortól kaptam egy elromlott fényképezőgépet, és ötezerszer szedtem szét-raktam össze, és a végén jó lett. minden csapágygolyót ismerek abban. jó.

1 megjegyzés:

Laslow írta...

Ügyes vagy! :)
Az ökölcsapásos módszerrel én a zajongó munkahelyi gépemet szoktam jobb belátásra téríteni, szerencsére egyelőre hagyja magát ilyen módszerekkel megzabolázni.

 

Free Blog Counter