2009. október 4., vasárnap

Még a nyáron Balatonon egyik másnap néztük az Elfújta a szelet, Zsófival ketten voltunk a kemény mag, többiek elszéledtek, és persze mindketten szerelmesek voltunk Rhett Butlerbe, aki mégiscsak egy überférfi, és a felénél rájöttem, hogy kibaszás az élet, mert a Rhett Butlernek is ilyen nyafka hülye picsa kell, mint a Scarlett O'Hara, tudom, megedződik közben, de az nem számít, és egyáltalán semmi reményem nincs, mert minden normális embernek látszólag Scarlett O'Hara kell, aki meg nem vagyok, úgyhogy ezt közöltem is Zsófival, meg azt, hogy még a végét megvárjuk, aztán felkötöm magam az antenna zsinórjára, amin sokat mulattunk, hogy hogy meglepődne mindenki mikor bejönnek, és ez akár úgy is tűnhetne hogy vidám pedig csak nyomorultság.

1 megjegyzés:

vidak írta...

Pénteki tapasztalat: optimális mennyiségű alkohol jelentősen javítja a szociális képességeket. Jó esetben addig elképzelhetetlen szintre.
(recept: sauvignon blanc, cserszegi fűszeres, cirfandi, vörös cuvée, mindből egy pohár, majd ugyanezt vissza, valamelyikből még egy kicsi, és egy korsó sör ;) )

 

Free Blog Counter