2008. december 25., csütörtök

Amit most tulajdonképp szívesen tanulnék-olvasnék, azok olyanfélék hogy matek-logika-programozás-fizika-irodalomelmélet-filozófia-zene. Természetesenhogy ehelyett már látott sorozatrészeket nézek újra és blogokat meg sciencefictiont olvasok. Különben kérdés, mi legyek ha nem tanár, az utóbbi időben kezdett el zavarni az hogy munkám nem lesz, és mégis kéne. hajhaj. Kiskoromban a programozást szerettem, csak biztos már öreg túlkoros vagyok, vagynem? Azt is szeretem csinálni hogy ilyen sufnimegoldásokkal megjavítok bármit bármivel, de ha jól sejtem az mostanában inkább ciki, mert újat venni szokás vagy speciális ketyeréket a probléma megoldására. Tudok embereket egy bizonyos időkorláton belül fellelkesíteni ötletekhez. Aztán megunom és félbehagyom ahogy általában bármit eddig. Tudok csinálni camera obscurát meg feketefehér filmet előhívni-nagyítani, pár kísérletet meg valamennyi érdekességet állatokról. Nem nagyon van olyan meló ami erre ráhúzható, mi?

5 megjegyzés:

vidak írta...

Szertáros egy suli laborjában? a leírás alapján... bár oda nagyon kell bírni a piát, ugye. Demonstrátor vmi CsodákPalotája jellegű helyen?

mondhatatlan írta...

namostazérhát. a szertáros az nem is csinál semmit csak porosod. demonstrátor meg nemtudom, nyilván azt is megunnám ezredszerre hogy Érintsétek meg a szerkezetet és punkhajatok lesz a töltéstől gyerekek.

vidak írta...

álatkerti gondozó? óvónő? világhírű író? (még most kérek autogramot amíg szóba állsz velem)
btw nincs egy 461967841691 típusú transzformátorod Whirlpool VP27 mikróba? ez vmi új típusú anomália lehet: létezik, de nincs az interneten (lehet h még a 34-es szabálynak is ellentmond)

mondhatatlan írta...

hát az állatkerti gondozó az vonz, de inkább nem állatkertben, hanem mondjuk nevelőszülő elárvult kölykök mellé, az mekkora jó lehet, nézze csak meg a hatos videót ehunn: http://cukisag.blog.hu/2008/12/08/top_10_legcukibb_video
Amúgy a 34es szabálynak nem lehet kivétele, tuti feltűnik a háttérben legalább

vidak írta...

ez se hangzik rosszul... cukor az oroszlán

de ha a 34es szabály nem jön be, ott a 35ös: ha nincs, lesz :)

 

Free Blog Counter