2008. november 4., kedd

Mesét olvasok Leónak, nagymama elmegy mögöttem, fa bábszínház megint rázuhan a fejemre. Én lehet hogy rosszul olvastam a szerződést, de esküszöm nem emlékszem olyan kikötésre hogy naponta egy családtag koponyánbasz a bábszínházzal. Tudom, nem tehet róla senki, de lassan felaprítom tüzifának ha tovább csinálja. (a fát. nem az embereket. pontosításvégett.) El is megyek Black Books harmadik évadot nézni meg jógázni. ehh.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jóga? Mióta?

Üdv,
Afrosound

mondhatatlan írta...

Kemény két hete, de be van fizetve még öt, háát repülőbékapózt még nem tudok csinálni, meg eléggé intenzív (tapasztalt öregrókák szerint is, mondták tényleg), de valamennyire megy azért. A repülőbékapózt nem így hívják, csak így néz ki, kézre támaszkodva be kell húzni a lábat a fül mellé kb hogy lóg csak a levegőben. Szerintem lehetetlen is, főleg anélkül hogy egy másodperc múlva az ember ne esnék az arcára nagyon, de a többiek fizikáthazudtolva művelték, lenyűgöző. (megnéztem, az angol neve az hogy crow, pedig szerintem kevéssé olyan)

Névtelen írta...

Megnéztem a YouTube-on a crow position-t.

http://www.youtube.com/watch?v=Zg0ZqTfy848

Hát igen, még a háttérben látható kis kutyus is zavarba jött tőle.

Afrosound

vidak írta...

pedig ez fun :D

mondhatatlan írta...

Jah, fun, meg mondjuk biztos jó arra hogy leurald az avatatlan tömeget, beszól valaki csak kézre pattansz miközben a saját hónaljadba rögzíted a térded, hát néznének az biztos. Mondjuk a leuralóhatásból kicsit visszavesz ha lendületből pofárazuhan az ember, szóval érdemes eljátszott akciószituációkban gyakorolni a sikkes békaállásban megvetőennézést.

vidak írta...

fura hogy nekem ez elsőre ment mikor kipróbáltam még évekkel ezelőtt, sőt ez is: http://en.wikipedia.org/wiki/Shirsasana
vicces ezekután hogy ülve előrehajolni nyújtott lábbal pl iszonyat kihívás... :S

 

Free Blog Counter