2008. augusztus 27., szerda

Meg hogy valami állat beköltözött a szobámba hogy a véremből lakmározzon, ki se látszom már a csípések közül, tegnap elegem lett és a látható dolgokat (rovar, kaszáspók a sarokban effélék) lefújtam hajbalzsammal, mert csak ez volt olyan fegyver amiből egy méter távolságból tudtam bántani őket, hát nem mondom hogy örültek, de azért nem haltak bele, úgyhogy most selymesen csillogva és még agresszívebben fognak támadni. nyilvánhogypersze megint elfelejtettem bármilyen védő vagy irtó anyagot beszerezni.

3 megjegyzés:

vidak írta...

Hajlakk a dögökre? és hatlábú szoborkompozíciókkal díszíthetnéd a szobád :)

mondhatatlan írta...

Probléma megoldódott, hajlakkot nem tartok, szerintem az nem kell egy háztartásba, mégsem létszükséglet mint a szigszalag-szike-csavarhúzó típusú dolgok, viszonthogy póköléshez nem a kengurulogós ausszi termékek jók, hanem a Schwartzkopf az igazi, attól rögtön görcsbe rándul az összes nyomorult kis ízeltlábuk, most hullák lógnak a plafonról... a valami meg csíp tovább. vidám.

vidak írta...

Igaz hajlakk nálunk sincs... Ehelyett kis dögök ellen vénuszlégycsapót, kicsit nagyobbakra droserát, még nagyobbakra sarraceniát, annál is nagyobbakra papucsot tartok :D
(papucs elé be lehet ékelni egy kancsókát, de az nagy (viszont meg tud ölni egy egeret is :D ) )

 

Free Blog Counter