2007. november 4., vasárnap

Hű, rájöttem miért vagyok oda teljesen a lisztízű müzliért meg a gyógynövény-semmi aromájú teáért, merthogyugyanis ezeknek kifejezetten egészségesízük van, függetlenül attól hogy csinálnak-e bármit, olyan minta hasznosak lennének. Máskérdés hogy az a része annyira nem izgat, kizárólag a liszt- és gyógynövény-semmi ízekre hajtok, mit nekem valóság, az illúzió kell.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az orbit herbalt kihagytad, azért is odavagy... amúgy a müzlinek nem liszt íze van, hanem forgács.. tudod azok a kis izék amik kijönnek a papírhegyezőből.
Perse mindez nem érdekes, csak szeretnék az esők közt kommentelni...
légy!

Névtelen írta...

na igen, a negró izű rágó és a habzóporos cukor sem rossz, bár leginkább úgy érzi tőle magát az ember, mintha veszett lenne :)

mondhatatlan írta...

orbitherbal sajnos a múlté, kivonták a forgalomból, csak régimagyarosok ették, meg egykét megtévedt aki valahol mélyen régimagyaros csak még nem tudja magáról, viszont Romániában még kapható (volt tavasszal), ha valaki arrajár, hozzon egykét raklappal köszi, szóval marad a pótlás negróízzel, porított pezsgőtablettával, gyerekkorízű rágóval... szóval azért túlélek no :)

 

Free Blog Counter